jojko_web_2013 × 1162_bez_duhalky

JOJKA S VAMI - KEŽMAROK

Leto s Jojkom plné hudby, zábavy a športu začína! Spolu s Hugom Sníčkom odštartujeme letnú sezónu v Kežmarku na Wannado festivale športu.

Letný program TV JOJKO je v plnom prúde! Pokračovať bude 27. mája na hlavnom námestí v Kežmarku. Nájdete tam Jojko zónu s kútikom TV JOJKO na Wannado festivale športu.

Môžete sa tešiť na bohatý program pre celú rodinu. Pripravujeme pre Vás prezentáciu mnohých športov a športových organizácií, WANNADO TV JOJKO zónu pre deti, JOJKOBIKE zónu detských odrážadiel, 5K INFLATABLE FUN promo zónu, A to nie je všetko! Na podujatí vystúpia aj SNÍČEK HUGO ? Počas dňa sa odprezentujú miestne športové kluby a športy. Uvidíte exhibíciu športových klubov na pódiu, a vypočujete si tiež zaujímavé rozhovory s osobnosťami televízie JOJ. Okrem toho si budete môcť na vlastnej koži vyskúšať rôzne aktivity a zabaviť sa s celou rodinou.

Súčasťou festivalu Wannado bude aj nová JOJKO BIKE zóna, kde sa bude jazdiť a pretekať na odrážadlách na dráhe dlhej 330 metrov. Preteky sú určené pre deti od 2 do 5 rokov a moderovať ich bude sám SNÍČEK HUGO. Viac sa dočítate tu.

Filozofiou podujatia je prezentácia športových klubov a športov v jednom areáli tak, aby si ich mohli deti, hľadajúce ten správny šport, spolu s rodičmi vyskúšať prostredníctvom športovcov, trénerov, výživových a tréningových poradcov a stráviť tak jeden neopakovateľný deň.

Podujatie v Kežmarku začína o 10:00.

Registrácia pre športové kluby/organizácie: https://forms.gle/tZDMyeQnMCc7tVVz7