JOJKO_BIKA_4x7_V2

JOJKO BIKE CUP 2023!

Leto a prázdniny sa nezadržateľne blížia. Jojko tím si v spolupráci s Hugom Sníčkom a Wannado festivalom športu pre vás na teplé letné mesiace pripravili veľkú hudobnú novinku, preteky na odrážadlách!

O čo vlastne ide?

Na letných športových festivaloch Wannado bude nová JOJKO BIKE zóna, kde sa bude jazdiť a pretekať na odrážadlách na dráhe dlhej 330 metrov. Preteky sú určené pre deti od 2 do 5 rokov a moderovať ich bude sám SNÍČEK HUGO

​​V rámci zóny bude postavený SHOW ROOM, kde si budú môcť rodičia pre deti objednať alebo priamo zakúpiť odrážadlá z limitovanej edície JOJKO BIKE s podpisom Sníčka HUGA. Po krátkej registrácií rodičom, získa každé dieťa svoju štartovaciu kartičku /číslo/, ktorá je zároveň použiteľná ako podpis karta a diplom. Na základe štartovacej karty si deti zapožičajú odrážadlá, prilby a sady chráničov. Po štarte budú deti jazdiť v dráhe na určený čas alebo na počet kôl v závislosti na tom či sa bude jednať o testovacie promo jazdy alebo preteky.

Prečo odrážadlá?

Jazdením na odrážadle si deti rýchlejšie osvoja a podvedome vytvoria prirodzené držanie rovnováha, čo vedie k prirodzenejšiemu prechodu pre jazdu na bicykli. Odrážadlo je jedným z prvých pomocníkov aktívneho pohybu pre malých dobrodruhov. Jazdením a tréningom si dieťa navyše posilní zdravie a imunitu. Pravidelným jazdením si deti rozvíjajú motoriku a stabilitu. Široký posed odrážadiel pozitívne ovplyvňuje zdravý vývoj bedrových kĺbov, deti si posilňujú dolné končatiny a dieťa naberá silu do nôh.

​​Ako a kde sa registrovať?

Na preteky môžu deti zaregistrovať rodičia cez aplikáciu JOJKA S VAMI elektronicky pred pretekmi. Po príchode rodič akredituje svoje dieťa a pripraví ho na štart v stanovenom čase a poradí na základe inštrukcií koordinačného personálu.

Kategórie

Kategórie pretekov budú dve. Prvá bude pre deti od 2 do 3 rokov, druhá pre deti od 3 do 4 rokov. V každej kategórii bude štartovať celkovo 32 detí. 

JOJKO BIKE je nová športovo/súťažná detská zóna v rámci podujatí JOJKA S VAMI 2023, kde si deti nielen môžu vyskúšať jazdu na odrážadle, ale môžu sa aj zúčastniť preteku JOJKO BIKE CUP 2023. Prvé preteky sú na programe už 29.4. v Skalici. Začíname o 10:00. Viac o programe nájdete tu.

​Kde všade bude JOJKO BIKE CUP?

29.4. Skalica - JOJKO BIKE20.5. Hradec Králové - BEZVA FEST27.5. Kežmarok - Wannado festival športu3.6. Myjava - JOJKA S VAMI10.6. Praha - FESŤÁČEK17.6. Senec - JOJKA S VAMI24.6. Humenné - JOJKA S VAMI1.7. Liberec- FESŤÁČEK
15.7. Ostrava - FESŤÁČEK22.7. Pezinok - JOJKA S VAMI29.7. Senica - DRAČIE LODE5.8. Hluboká nad Vltavou - BAMBULE FESTIVAL12.8. Zlin - FESŤÁČEK19.8. Olomouc - FESŤÁČEK2.9. Brno- FESŤÁČEK9.9. Banská Bystrica - FESŤÁČEK16.9. Holíč - JOJKA S VAMI28.9. Litvínov - JOJKO BIKE

Vypočujte si NOVÝ VIDEOKLIP Sníčka Huga s názvom JOJKO BIKE! 

Odrážadlá s nálepkami Sníčka Huga, ale aj iné super veci od spoločnosti GLOBBER, si môžete kúpiť na tomto linku. Ak použijete jedinečný kód JOJKOBIKEGO, dostanete 10% zľavu z nákupu. 

Viac informácií o letných akciách s Hugom Sníčkom nájdete v sekcii eventy.