IMG_3974

Darujte neopakovateľné momenty!

Skutočné emócie z výnimočných zážitkov a veľké radosti z drobností. Radosť, úsmev a iskierky v očiach. Tie vidia rodičia na deťoch najradšej.

Deti sú bezprostredné, keď sa tešia, robia to celým telom, aj dušou. Všetko prežívajú naplno. Sú úprimné a nevedia klamať. Preto svoje okolie často dostávajú do zaujímavých situácií, vďaka ktorým vznikajú úsmevné historky a nádherné spomienky pre celú rodinu. Práve takou skúsenosťou môže byť stretnutie s obľúbenou rozprávkovou postavičkou. Je to veľký zážitok pre malých, i veľkých. Najobľúbenejšia detská televízia JOJKO prichádza teraz až k vám domov. A to doslova.

 „Sníček Hugo patrí medzi stálice našej televízie, najmenší diváci sa s ním stretávajú niekoľko rokov a na jeho skladbách odrástla už jedna celá generácia detí. Okrem pesničiek sú mimoriadne populárne aj jeho seriály a keďže zo strany rodičov a starých rodičov prichádzajú požiadavky na viac Sníčka Huga, máte ho mať,“ povedala dramaturgička TV JOJKO Branislava Hronská.

 Detstvo je iba krátkym časovým úsekom, no formuje človeka na celý život. Tento fakt si uvedomuje aj Peter Lupták, ktorý vystupuje ako Sníček Hugo. Svoje sníčkovanie berie veľmi zodpovedne a vie, že okrem kvalitnej hudby a zábavy prináša deťom niečo nezabudnuteľné. Niečo, čo si budú pamätať ešte veľmi dlhý čas.

 „Teším sa, že môžem byť s vami všade tam, kde ste vy. Na mestských, či obecných slávnostiach, v škôlkach, školách, na záhradnej party, v letnom tábore alebo na oslave narodenín. Mám rád, keď si vieme na koncerte urobiť dobrú náladu a zabaviť sa s deťmi a rodičmi.

Niektorí sa pripravujú na môj koncert vopred, spievajú si moje pesničky, alebo mi nakreslia obrázok a to ma vždy veľmi poteší. V televízii máme špeciálnu krabicu, v ktorej sú odložené všetky tieto umelecké diela a občas ich obdivujeme, pretože sú naozaj výnimočné a nádherné. Takto si osviežujeme spomienky na všetko, čo sme zažili. Je to veľmi dôležité pre dospelých, ale aj pre deti. Preto po každom vystúpení zostávam v zákulisí, rozdávam autogramy, fotím sa s deťmi a počúvam ich detské tajomstvá. A tie vedia človeka poriadne pobaviť. To sú naozaj neopakovateľné momenty a za tie vám, milí rodičia, starí rodičia a deti, ďakujem,“ povedal Sníček Hugo.

​ „Ako tvorcovia programov pre deti, cítime zodpovednosť za detstvo našich divákov, a preto sme sa rozhodli kúsok našej televíznej obrazovky poslať do sveta. Nie úplne celého, ale kto vie... Veď čo môže byť viac ako rozprávkové prekvapenie na narodeninovej oslave?“ vysvetľuje producentka Dagmar Odrášková.

 To, ako sa Sníček Hugo môže dostať až k Vám a priniesť pár čarovných chvíľ pre všetkých, sa dozviete na [email protected] alebo na telefónnom čísle +421 918 363 572, kde si môžete objednať jeho vystúpenie.