21108881

Máj na JOJKOVI bude super rýchly a modrý

Obľúbený ježko Sonic a jeho partia kamarátov sú opäť v hre v seriáli Sonic Boom 2.

Rýchlosťou svetla sa snažia Sonic, Tails, Knuckles, Sticks a Amy zachrániť ostrov Bygone. Číhajú na nich rôzne hrozby, vrátane šialeného vedca Dr. Eggmana a jeho robotických kreácií. A to všetko zabalené do pôsobivého slovenského dabingu.

​Svet modrého ježka je veľmi dobre známy mnohým rodičom. Je inšpirovaný svetoznámou kultovou počítačovou hrou spoločnosti Sega, ktorá uzrela svetlo sveta už v roku 1991. S reedíciou známej videohry v roku 2014 prišiel na obrazovky počítačovo animovaný detský televízny seriál s názvom Sonic Boom. Prvá séria obsahovala 52 jedenásťminútových epizód, v ktorých bola nakombinovaná dávka akcie a komédie.

​Hlavným hrdinom seriálu je modrý ježko Sonic, ktorý je obdarený super rýchlosťou. Jeho pravou rukou je Tails. Tento dvojchvostý lišiak nosí okuliare a vždy má po ruke opasok s náradím, pretože slúži ako mechanik a technologický expert skupiny. Jeho vynálezy nie vždy fungujú, aj keď on sám je o svojich schopnostiach presvedčený. Amy je ježia slečna, ktorá patrí k najaktívnejším členom skupiny. Okrem toho, že v súbojoch používa veľké kladivo, je až po uši zamilovaná do Sonica.

​Nechýba svalnatý Knuckles, Sticks, ktorá je skúsená v používaní bumerangov a tiež hlavný protivník zvieracej partičky Dr. Eggman. Je to šialený vedec, ktorý býva na úpätí ostrova. Za pomoci svojich dvoch robotických poskokov – červenej gule menom Orbot a žltej kocky menom Cubot, sa snaží poraziť Sonica a jeho kamarátov.

V seriáli sa objaví aj archeológ Charlie, šimpanz s vlastnou talk show, starosta Pluribus Fink, knihovník bobor, trojica činčíl a metalický klon Sonica, ktorého vytvoril Dr.Eggman.

Druhú sériu obľúbeného francúzsko-amerického seriálu vysiela najobľúbenejšia detská TV JOJKO každý pracovný deň o 10:00 a 18:35 a počas víkendov o 10:15 a 17:15.

Viac o aktuálnom čase vysielania seriálu Sonic Boom 2 sa dočítate v programe TV JOJKO.