zoopark_2048x1150

ZOOPARK

Cez letné prázdniny sme nezaháľali a pripravili sme si pre vás novú televíznu reláciu z prostredia krásnej zoologickej záhrady v Bratislave.

Medzi rôznymi exotickými zvieratkami v pokojnom prostredí sa odohrá jeden veľmi zaujímavý príbeh. Prefíkaná poslankyňa dostane vo svojej novej funkcii za úlohu urobiť všetko preto, aby sa zatvorila zoologická záhrada. S jej zákernými plánmi jej pomáhajú dvaja pomocníci Čihi a Hota, ktorí však vo väčšine prípadov narobia viac škody ako osohu.

​Ich najväčším problémom je šikovný chovateľ Tony, ktorý dokáže každý problém v zoologickej záhrade hravo vyriešiť a nevedia sa ho zbaviť. Tonymu pomáhajú sympatická veterinárka Melánia a aj jeho nová kamoška, veľmi múdra a talentovaná blogerka Olívia. 

V hranom seriáli Zoopark hrajú Tony Porucha, Dominika Výrostek Misárová, Mia Gáliková, Mária Arlt, Štefan Šafárik, Lukáš Pavlásek a Lukáš Pišta. Seriál sme vyrábali v priestoroch krásnej zoologickej záhrady v Bratislave, ktorú môžete sledovať aj na facebooku a instagrame.

​Reláciu ZOOPARK si budete môcť pozrieť od 2. septembra každú sobotu a nedeľu od 18:55 na TV JOJKO