2048-x-1151_WEBBANER

Nauč sa s Jojkom

Leto a prázdniny sa nezadržateľne blížia, a preto si TV JOJKO pripravil jednu prázdninovú špecialitu.

Počas detských prázdnin vám vo vysielaní ponúkneme edukatívny blok relácií, ktoré deti nielen pobavia, ale aj naučia nové a zaujímavé veci. Blok bude vyskladaný z relácií MalinyJamológia, EkoTour, Knihy od Stonožky a Spievankovo - Angličanina.

MalinyJAMológia

MalinyJAMológia je nová vedecká disciplína. Miňo a Paťo z kapely MalinyJAM, ktorej maľované videoklipy zbožňujú deti po celom Slovensku, sa rozhodli naučiť vás viac o zvieratkách a rastlinách. V každej epizóde sa pozrú bližšie na život a správanie jedného zvieratka a dôležitosť nejakej rastlinky, ktorá s ním súvisí. Vydajte sa s nimi na túto dobrodružnú bádateľskú jazdu! 

EkoFaktor

EkoFaktor je vzdelávací programu, v ktorom Thomas Puskailer, Ondro Antálek a Martin Madej predstavujú deťom rôzne témy z ekológie. So svojou šou prichádzajú do telky! Vtipná a zábavná náučná relácia, ktorá okrem ekologických tém zároveň deti vzdeláva v témach o prírode a svete okolo nás.

Knihy od Stonožky

Ponorte sa do sveta fantázie, nazrite na miesta, o ktorých ste ani nesnívali alebo sa naučte čosi nové s parádnymi knihami. Televízia Rik vám prinesie tipy na pekné, užitočné či nové tituly. Deti sa zabavia a dospelí získajú cenné informácie o tom, ako čítať s deťmi a ako ich viesť k čítaniu. Knižka, to je kamoška! 

Spievankovo - Angličanina

Ešte nikdy nebolo učenie angličtiny také jednoduché a zábavné! Na vaše deti čakajú nápadité príbehy Víly Nezábudky, Zajka Smejka a Píšťalky Tidlalky, ktoré ich vtiahnu do deja tak, že ani nezbadajú, že sa učia po anglicky.

Štyri edukatívne seriály pre deti si môžete počas prázdnin pozrieť každý pracovný deň od 9:00 do 10:00 na TV JOJKO