Snímka obrazovky 2022-05-16 o 11.20.17

Leto s JOJKOM

Aj tento rok sa môžete spolu s vašimi deťmi tešiť na najväčší športový festival na Slovensku, ktorého súčasťou budú aj hviezdičky televízie Jojko, ako napríklad Sníček Hugo alebo Dúhalka.

Leto s Jojkom si tento rok môžete užiť až v piatich mestách na Slovensku. Cieľom projektu je podpora detí, mládeže a rodín v športových aktivitách. Neopakovateľné zážitky s rodinou môžete prežiť v Kežmarku, Holíči, Senici, Dunajskej Strede a Prešove. Okrem nespútanej zábavy a bohatého športového a kultúrneho programu si môžete rozšíriť obzory a spoločne s deťmi zistiť, aké sú možnosti vo vašom okolí. 

Koncom mája zahájime letný program v Kežmarku. V európskom meste športu za rok 2022 nájdete Jojko zónu s kútikom TV JOJKO na Wannado festivale športu. Okrem rôznych športových aktivít, hľadania pokladu a Escape room tam uvidíte aj Sníčka Huga a Dúhalku.  

Detské hviezdy televízie TV Jojko môžu vaše ratolesti stretnúť aj 18. júna na zámku v Holíči. Opäť sa môžete tešiť na zaujímavý kultúrny program pre deti i dospelých. Na Wywar Castle feste nájdete Jojko zónu spolu s našim maskotom a množstvom detských atrakcií.   

Počas letných prázdnin sa uvidíme aj v Senici. Na Wannado festivale športu uvidia vaše deti okrem iného aj preteky dračích lodí. Opäť budú mať možnosť stretnúť Huga Sníčka a Dúhalku, a tiež navštíviť zónu s našim maskotom Jojkom. 

Multimediálny a športový festival bude pokračovať v dvoch mestách aj v septembri. Najprv sa vidíme 3. septembra v Dunajskej Strede v priestoroch parku športu pri futbalovej MOL Aréne a Leto s Jojkom zakončíme o týždeň neskôr v priestoroch Fakulty športu UNIPO v Prešove.  

Viac informácií a program budeme postupne dopĺňať v sekcii eventy.

Tešíme sa na Vás!