Hanička a Murko

Michal Hudák v role speváka, smetiara aj bagristu!

Obľúbili ste si Michala Hudáka v relácii Inkognito, v seriáli Profesionáli alebo skrátka milujete jeho hlas v upútavkach televízie JOJ? Teraz ho máte možnosť spoznať v novej role! Zbalil do tašky niekoľko hračkarskych áut a prijal pozvanie Haničky a Murka účinkovať v ich novom klipe o autách. Ak ste ho ešte nevideli, určite vám to odporúčame! Hanička a Murko sú farebné, priateľské a mäkučké bábky a s Miškom im to naozaj ladí.

Pesničku “Autá” zložil Martin Zimanyi a text k nej napísala jeho manželka Lucia. Martin tiež pracuje v JOJ-ke a odtiaľ sa aj dlhé roky pozná s Michalom Hudákom. “Som rád, že som bol oslovený na spoluprácu mojimi priateľmi, ktorí to celé realizujú”, povedal Michal Hudák. “Hanička a Murko sú už teraz moji najnovší malí kamaráti”, dodal s úsmevom.

“Natáčanie bolo veľmi veselé, Mišo si s Haničkou a Murkom veľmi rozumel. Sme si istí, že to vidno aj na výslednom klipe”, doplnil Martin Zimanyi. “Všetky autá, ktoré v klipe šoféroval, si musel len predstaviť, pretože klipy sa točia pred zeleným plátnom a animujú sa až neskôr. To pre neho ale nebol žiadny problém. Je to vynikajúci herec, čo sa napokon potvrdilo aj jeho výhrou na tohtoročnom OTO-vi”, dodal ešte.

Na jeseň vyjde DVD Haničky a Murka, na ktorom nájdete aj klip o autách.
Všetky videoklipy Haničky a Murka môžte už teraz vidieť aj vo vysielaní detskej televízie RIK.

Ďalšie videoklipy a rozprávky Haničky a Murka je možné nájsť na ich YouTube kanáli.