Jojo, to vážne_2

JOJO, to vážne?! 2

Animovaný seriál JOJO, to vážne?! z našej vlastnej tvorby mal úspech a preto sme sa rozhodli, že vám prinesieme pokračovanie!

Seriál o malom nezbednom Jojovi je iný ako ostatné. Má edukatívny charakter, ktorý zaujme nielen deti, ale aj dospelých. 

Je to séria krátkych poučných príbehov, ktoré riešia mnohé zápletky detí a rodičov z každodenného života. Okolnosti sa vo viacerých domácnostiach, najmä počas pandémie zmenili, rodičia pracujú z domu a na základe toho vznikajú nové situácie, ktoré predtým nezažívali.  

Hlavnou postavou seriálu je osemročný nezbedník Jojo, ktorý rád vymýšľa a najradšej by sa celý deň iba hral a zabával. Jeho mamička mu však dáva rôzne úlohy, s ktorými potrebuje v domácnosti pomôcť. Nedáva mu ich príkazom, ale vysvetľuje, prečo by to mal urobiť aj keď sa mu nechce. Z vedeckého hľadiska mu vysvetlí dôvod aj jeho otecko vedátor. Okrem nich v seriáli uvidíte aj Jojovu malú sestričku Olinku.

Seriál dáva deťom i rodičom návody, ako sa lepšie zorientovať v rozličných životných situáciách. Deti majú šancu prebudiť v sebe záujem o okolie a maličkými krôčikmi postupne formovať svoju osobnosť. Hlavnou úlohou seriálu je pomoc pre rodičov pri výchove detí. 

Špecialitou bude najmä záver každej epizódy. Na konci každej časti bude krátka pasáž s názvom Dr. Krause radí rodičom, v ktorej neuropsychológ Robert Krause vysvetlí rôzne reakcie a správanie detí z vedeckého hľadiska a zároveň im poradí, ako niektoré situácie napraviť alebo zvládnuť lepšie. 

Kto je Dr. Krause? 

Robert Krause je skúsený neuropsychológ, ktorý sa psychológii venuje viac ako desať rokov. Napísal niekoľko kníh a vedeckých článkov. Vyškolil niekoľko tisíc ľudí až z 18 rôznych národností. V súčasnosti zastrešuje významné programy neurovied a neuropsychológie v Mexiku, Španielsku a v Afrike. Ako odborníka ho veľmi často oslovujú popredné slovenské i zahraničné média. 

Seriál JOJO, to vážne?! 2 sledujte od 18. marca každý víkend o 19:00 na TV Jojko.